او همچنین خبر داده است که «با توجه به سطح مطالبات عمومی و درخواستهایی که در مورد رفع محدودیت واردات گوشی آیفون وجود دارد، لازم است در این خصوص بازنگریهایی صورت گیرد. وزیر صمت پس از مستقر شدن در وزارتخانه، با در نظر گرفتن اولویتهایی که وجود دارد، حتما در این خصوص تصمیمگیری میکند.»
در همین زمینه عبدالمهدی اسدی، رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: پیگیر این موضوع هستیم و امیدواریم که آقای آذری جهرمی همانطور که بیرق رجیستری را گرفت و اتفاق میمونی را هم برای بازار و هم مصرفکننده و واردکننده رقم زد، در بحث واردات آیفون هم موثر باشند. ایشان در حوزه تلفن همراه استاد هستند و امیدواریم چه در وزارت ارتباطات باشند و چه به عنوان مشاور دولت فعالیت کنند، بتوانند این اتفاق را هم رقم بزنند
اسدی توضیح داد: در حال حاضر با ممنوعیت واردات آیفون، هم منافع ملی و منافع صنفی متضرر است و هم این که مردم از تکنولوژی روز دنیا بیبهره هستند.
وی افزود: اگر دلیل ممنوعیت واردات آیفون، محدودیتهای ارزی بوده، الان شاهد این هستیم که ارز غیررسمی از کشور خارج و کالا غیررسمی وارد میشود.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در واکنش به این موضوع که برخی ممنوعیت واردات آیفون را به دلیل صحبتهای مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات کالاهای لوکس میدانند، گفت: من چنین چیزی نشنیدم و به نظرم اگر رهبر انقلاب بدانند چنین وضعیتی حاکم است، فکر نکنم مخالف باشند.
اسدی در مورد واردات آیفون ریپک نیز گفت: این موضوع صحت دارد، جنس درجه دو و دست دوم از تمام دنیا جمع، در دبی رفرش و وارد کشور میشود. آیفون ۱۳ پرو و پرومکس از رده خارج شده و دیگر تولید نمیشود. تمام گوشیهای آیفون ۱۳ پرو و پرومکس وارداتی به کشور ریپک هستند، فقط آیفون ۱۳ معمولی تولید میشود که آن هم به زودی با رونمایی و عرضه آیفون ۱۶، دیگر تولید نمیشود.
رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت: به تازگی یک مصرف کننده به ما مراجعه کرده که گوشی آکبند خریده است که عمر باتریاش ۸۶ درصد بوده است.