به گزارش نقش فردا به نقل از تسنیم، در بازی نات کوین، کاربران با کلیک ساده بر روی آیکون نات کوین در تلفن همراه خود، اقدام به «استخراج» ارز درون بازی میکردند. ارز مذکور در حال حاضر به توکن NOT تبدیل شده و با نسبت ۱۰۰۰ به ۱ در میان کلیه کاربران دارای کیف پول متصل به TON توزیع گردیده است.
تاریخ اولیه پایان استخراج امتیازات در بازی نات کوین ۱۳ فروردین بود و مدتی بعد توکن مذکور در صرافیها لیست و امکان مبادله پیدا کرد. بلافاصله با تبلیغات گستردهای که در شبکه تلگرام انجام شد، بازی جدید «همستر کمبات» به عنوان بدیل نات کوین مورد توجه قرار گرفت.
در واقع بازی همستر کامبت از الگوریتم استخراج (اثبات سهم) استفاده میکند که به کاربران با سهم بیشتر در شبکه، پاداش بیشتری میدهد. اما بازی نات کوین از الگوریتم استخراج (اثبات کار) استفاده میکند که به کاربران با قدرت پردازش بیشتر، پاداش بیشتری ارائه میکرد.
سوال ابتدایی که ایجاد میشود این است که هدف مالک تلگرام از این روند سازیها در شبکه اجتماعی مورد اشاره، در باب شبکههای بلاکچین و ارزهای دیجیتال جدید چیست؟
به نظر میرسد شبکه Ton به عنوان یک رقیب تازه نفس در مقابل شبکههای بلاک چین قدیمی و معتبرتر به دنبال استفاده از ظرفیت کاربران شبکههای اجتماعی خود یعنی تلگرام برای رشد و فراگیری هرچه بیشتر است.
در واقع از یک سو مخاطبان بیشتری به سمت این شبکه اجتماعی سرازیر شده و زنگ خطر برای سایر شبکههای اجتماعی جهانی از جمله واتس آپ و … به صدا در خواهدآمد.
از سوی دیگر با این آهنگ رشدی که در مورد رمز ارز یا توکن NOT دیده میشود یک رقیب تازه نفس برای سایر رمزارزهای معتبر پیدا خواهد شد و از آن مهمتر از این پس وضعیت شبکه TON در مقابل سایر شبکههای بلاک چین جالب توجه خواهد بود.