دوشنبه 1 مرداد 1403

اخبار برگزیده

اخبار مهم

یادداشت

طرز تهیه شیرینی مخصوص روزهای عید +فیلم

لذتی که در پختن شیرینی هست در خریدنش از قنادی نیست.

به گزارش نقش فردا؛ لذتی که در پختن شیرینی هست در خریدنش از قنادی نیست. برای همین در این پست می خواهیم روش پخت هیجان انگیز ترین شیرینی برای روزهای تعطیل و اعیاد را به شما آموزش می دهیم تا در یک دورهمی خانوادگی کامتان را شیرین کنیم.

 

مواد لازم :

۲۵۰ گرم کره یا مارگارین

۱ پیمانه یا ۱ لیوان دسته دار فرانسوی پودر

روغن مایع ۱/۲ پیمانه یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی ارده ۱/۲ پیمانه یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی

۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۱ پیمانه یا ۱ لیوان دسته دار فرانسوی آرد ) برای تفت دادن گردوی خورد شده ۱ لیوان

آرد ۴ یا ۵ لیوان

آماده سازی :

اول از همه ۱ پیمانه آرد را در ماهیتابه به مدت ۶ دقیقه تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود حواستون باشد که آرد نسوزد وگرنه طعم شیرینی به تلخی میزند.

سپس گردو را اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگر تفت میدهیم و اجازه می دهیم تا سرد شود.

در یه کاسه بزرگ کره، روغن مایع، ارده، پودر قند و بکینگ پودر را هم میزنیم تا یکدست شوند

و نیازی به همزن برقی نیست.

در این مرحله آرد را اضافه میکنیم

توجه داشته باشید میزان آرد بستگی به حجم موادتون دارد اول ۲ پیمانه از آرد را اضافه کنید و ورز بدهید

بعد آردی که تفت دادید را اضافه کنید و ورز بدهید و از اینجا به بعد به آرومی آرد اضافه کنید تا جایی که مثل ویدئومواد شیرینی به دستتتن نچسبد. دقت کنید خیلی هم نباید آرد اضافه کنید که شیرینی تون سفت نشود.

حالا میتونید از مواد شیرینی به اندازه گردو بر دارید و شکل بدهید یا با اسکوپ بستنی که سایزش کوچیک است شیرینی ها در سینی فر بچینید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

 

 

 

 

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

کپی‌رایت ۲۰۲3, تمامی حقوق متعلق است به نقش فردا است @ طراحی شده در آتلیه نقش فردا