مواد لازم
نان ساندویچی متوسط: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پاپریکا و ادویه مخصوص گوشت: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن یک همبرگر خوشمزه و رستورانی ابتدا قابلمهای را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب داغ شود، سپس نانهای ساندویچی را داخل آب داغ بیندازید و چندبار پشت و رو کنید تا هر دو طرف نانها کاملا خیس شود. با پشت قاشق یا کفگیر نانها را فشار بدهید تا کاملا داخل آب داغ قرار بگیرند و بعد از اینکه یکی دو دقیقه با آب جوشیدند و نرم شدند، با کمک یک کفگیر سوراخدار نانهای نرم شده را بردارید و داخل آبکش بریزید و با پشت کفگیر نانها را داخل آبکش فشار بدهید تا هم پوره شوند و هم آب اضافهشان خارج شود. پیاز را رنده درشت بزنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس سفیده تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، آرد گندم، نمک، فلفل، پولبیبر، پاپریکا، ادویه گوشت، سس کچاپ و پوره نان ساندویچی را به آن اضافه کنید و همه مواد را با دست ورز بدهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مواد به خورد هم بروند. حالا کیسه فریزر را از وسط باز کنید و روی سینی پهن کنید. از مواد به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری بردارید و وسط کیسه بگذارید و با کمک درب شیشه یا پشت پیاله مواد را کاملا گرد کنید و بقیه کیسه را روی مواد بکشید. همه همبرگرها را به این ترتیب آماده کنید، سپس داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه همبرگرها کاملا منجمد شد، آنها را از فریزر خارج و در روغن داغ سرخ کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ این همبرگر را میتوانید به مدت ۱ ماه داخل فریزر نگهداری کنید.
ـ حتما آب نان ساندویچی جوشیده شده را کاملا بگیرید.
ـ برای تهیه همبرگر بهتر است از گوشت چرخ کرده که ترکیبی از گوشت گوساله و گوسفند باشد، استفاده کنید. بهتر است میزان گوشت گوساله بیشتر باشد تا همبرگر شما بوی چربی نگیرد.
ـ برای تهیه همبرگر بهتر است از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، استفاده کنیم؛ زیرا این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زرد دارد؛ بنابراین برای اینکه همبرگر عطر و طعم بهتری داشته باشد، از پیاز زرد استفاده کنید.
ـ برای سرخ کردن همبرگر توجه داشته باشید که به اندازه کافی روغن داخل ماهی تابه ریخته باشید. هنگام سرخ کردن همبرگر حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید هر دو طرف همبرگر کاملا سرخ شود و همبرگر با شعله کم مغز پخت شود.